מאפינס / ללא גלוטן - ללא סוכר
המאפינס האלו פריכים ומתוקים, למתכון הזה כמובן אפשר להוסיף תוספות שונות לפי מה שאוהבים או לפי מה שיש בבית... אתן כמה אפשרויות.
בלילה:
20 תמרים מושרים במים
2 כוסות קמח כוסמת
1 כוס קמח אורז
1 כוס מים (אפשר גם חצי כוס רכז תפוחים)
1/2 כוס שמן חרצני ענבים
1 אבקת אפיה (ללא אלומיניום)
2 בננות בשלות
נגלען את התמרים ונעביר למעבד מזון, אחרי שהם טחונים היטב נוסיף את שאר החומרים, נטחן עד קבלת בלילה אחידה ורכה, אם היא סמיכה יש להוסיף קצת מים.
תוספות:
אפשרות 1 - להוסיף עיגולי בננה ולבחוש לבלילה.
אפשרות 2 - לחתוך 2 תפוחים לקוביות לבשל אותם קצת בסיר עם שמן קוקוס וקינמון כשהם מתרככים להוסיף לבלילה.
אפשרות 3 - להוסיף שברי אגוזים.
אפשרויות נוספות: קקאו / קוקוס / אגסים כל פרי אחר שיש בבית.
כשהבלילה מוכנה לשים עם כף בתבנית עם שקעים משומנת מעט, הכמות מספיקה ל כ 24 מאפינס.
קישוטים למעלה:
קינמון, קוקוס, קקאו, עיגולי בננה,
לבריאות,
יסמין
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה